Predstavite se na spletu z najbolj osebno domensko končnico ali izpostavite svoj produkt na unikaten način. Vse to vam omogoča nacionalna domena Črne gore .ME, ki jo glavni registrar doMEn d.o.o. ponuja tudi v komercialne namene.

Domena .ME

Možnosti domene .ME

Trenutno je registriranih že več kot 944.000 domen s končnico .ME, kar jo po priljubljenosti uvršča na 29. mesto med 253 nacionalnimi domenskimi končnicami. Svojo priljubljenost je dosegla predvsem zato, ker omogoča unikatne osebne in poslovne spletne predstavitve v različnih jezikih.

V angleščini se uporablja na primer za:

– včlanitve v klube (join.me),
– spoznavne portale (meet.me),
– storitvene dejavnosti (secure.me).

V slovenskem jeziku jo lahko registrirate denimo za portale, namenjene:

– zasebnim stikom (spoznaj.me),
– tehničnim produktom (testiraj.me),
– prevozom (zapelji.me).

Uporaba domene .ME

Domena vam zaradi svoje preprostosti in velikega potenciala omogoča, da jo uporabite na različnih področjih.

Ne glede na to, ali pišete blog, ustvarjate album z osebnimi fotografijami ali življenjepis, boste z domeno .ME zagotovo naredili pomemben korak k uspešnemu ustvarjanju osebne znamke na spletu. Domena je namreč dobro zapomljiva in glede na veliko število registracij tudi zelo prepoznavna, pri obiskovalcih pa pušča dober vtis.

Izstopaj iz množice

Domeno lahko prav tako uporabite v marketinške namene, saj lahko z njo obiskovalce spodbudite k akciji, kar dokazujejo tudi zgornji primeri uporabe.

Potenciala domene .ME se zavedajo celo največje svetovne korporacije, ki so registrirale svojo domeno. Med njimi najdemo Facebook (fb.me), Google+ (g.me), revija Time (ti.me), Visa (v.me), WordPress (wp.me) in druge.

Domena ima poleg standardne končnice .ME na voljo tudi druge domenske končnice, ki so na voljo za registracijo brez omejitev: co.me, net.me, org.me, edu.me, ac.me, gov.me, its.me in .priv.me.

Registracija domene
Spletni portal

Vas zanima, kako izbrati ime domene, nad katerim čez leto ali dve ne boste razočarani? Bi radi izvedeli, katera bo prava domenska končnica za vaš novi projekt? Na spletnem portalu Registracija domene boste izvedeli vse o domenah!